Spar penger! Kjøp brukt mobil til bedriften

Kjøp av nesten ny mobiltelefon fra Teleoutlet er sikkert og trygt, rimelig, bærekraftig og smart. Her er grunnene for å velge brukt mobil til ansatte i bedriften

Du lurer kanskje på hvordan Teleoutlet kan tilby bittelitt brukte og nesten nye mobiler til ansatte i bedriften?

Teleoutlet anskaffer de brukte og nesten nye mobiltelefonene fra nordiske innbytte- og panteprogrammer som Telenor SWAP og ICE Mobilbytte. Dermed kan vi selge brukte mobiler til bedrifter til lavere priser.

Mobiltelefonene har vært brukt en kort periode, mens andre blir returnert ubrukte. Alle mobilene du finner i nettbutikken vår, kommer i vår egen emballasje og uten tilbehør.

Stort utvalg av nesten nye mobiltelefoner

Vi har et stort utvalg av mobiltelefoner fra blant annet Apple, Samsung, OnePlus, Sony, Xiaomi og Nokia i ulike modeller, også de nyeste variantene. Så det lønner seg alltid å sjekke hvilke telefoner vi har inne dersom dere er ute etter en nyere modell.

I de fleste tilfeller kan dere også velge lagringskapasitet etter behovet til de ansatte. Vær likevel oppmerksom på at tilbudet når det gjelder både farge og lagringskapasitet kan variere noe.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

FIRMAMOBILER TIL ALLE: Hos Teleoutlet finner du ny-ish og bittelitt brukte mobiler til ansatte i ulike roller og alle bransjer. (Foto: Getty)

 

Spar penger på brukte mobiler til bedriften

Økonomi teller selvfølgelig mye når firmaet skal kjøpe nye mobiler til ansatte. Mobiltelefon er dyrt, og når man skal kjøpe telefon til mange ansatte, blir det mye penger. Ved å velge brukt mobil til de ansatte, sparer bedriften tusenlapper på hver telefon, men uten at det går utover kvalitet og brukeropplevelse. Teleoutlet merker alle mobiltelefonene med graderinger, og mange av mobiltelefonene er merket som “helt ny” og “som ny”.

I nettbutikken til Teleoutlet finner du også førprisen, som er strøket ut. På den måten kan du enkelt se hvor mye du sparer.

Mer bærekraftig med brukt mobiltelefon

Er bærekraft viktig for bedriften? Bittelitt brukte mobiler til ansatte er ikke bare økonomisk gunstig, men gir også et pluss i bærekraftsregnskapet.

Avfall fra elektronikk forurenser mye globalt, og produksjon av nye mobiltelefoner krever tilgang på råvarer som krever mye energi. Ved å velge brukte mobiler til bedriften, sparer dere miljøet og klimaet for unødvendig utslipp.

Trendy å kjøpe brukt mobil

Holdningene til å kjøpe brukt mobiltelefon, er endret i løpet de siste årene. Å kjøpe brukt er ikke lenger noe bare de hardbarka idealistene gjør. Gjenbruk er en trend som er blitt mainstream. Bruk- og kast-mentaliteten ut, og gjenbruk er inne blant unge, men trenden sprer seg også til andre aldersgrupper.

Valg av bittelitt brukt og ny-ish mobiltelefon til ansatte, kan også bidra positivt til selskapets omdømme, både internt og eksternt.

Artikkelen fortsetter etter bildet:

SMART OG TIDSRIKTIG: Velg bærekraftig og gå for nesten nye mobiltelefoner til bedriften! Det sparer penger og miljø. (Foto: Getty)

Like trygt som å kjøpe ny mobil

Det er mange myter rundt kjøp av brukt mobiltelefon. Flere bedrifter enn før er bekymret for datakriminalitet og kan tenke at brukt mobil til ansatte kan være en risiko. Kjøper du mobiltelefoner til selskapet via Teleoutlet, trenger du ikke bekymre deg.

Vi er en seriøs og godkjent forhandler av brukte mobiler, og ingenting legges for salg uten at våre teknikere har gjort en grundig sjekk. Alle mobiltelefoner blir kvalitetssikret og nullstilt før du finner den i vår nettbutikk. Alt innhold blir slettet og vi ser til at mobilen ikke er låst av operatør.

Kvalitetssjekker alle telefoner

Alle mobiltelefonene fra Teleoutlet har vært gjennom en nøye kvalitetskontroll før de legges ut for salg. Våre teknikere sjekker både det tekniske og estetiske ved telefonen, og de følger produsentens retningslinjer i dette arbeidet.

Knapper, berøringsskjerm, nettverk, kamera, mikrofon og annet er grundig kontrollert, og mobilene klassifiseres etter tilstand:

  • Helt ny: Originalemballasjen til mobiltelefonen er uåpnet. Alt av originalt tilbehør er selvfølgelig også med.
  • A: Det garanteres at telefonen har over 90 prosent batterikapasitet og at den fremstår som ny.
  • B: Det garanteres at telefonen har over 85 prosent batterikapasitet og er pent brukt. Den kan ha noen riper, men disse ser du kun tett på.
  • C: Det garanteres at telefonen har over 85 prosent batterikapasitet og at den er pent brukt. Kosmetiske slitasjemerker kan forekomme.

Mobilen leveres med garanti

Det er trygt å handle hos Teleoutlet. Vi har akkurat de samme kjøpsbetingelsene som ved kjøp av en helt ny mobil. Det betyr også at vi følger forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.

Brukte mobiltelefoner kjøpt hos Teleoutlet kommer med to års garanti og 30 dagers åpent kjøp.

Støydempende tilbehør på arbeidsplassen

Hos Teleoutlet har vi også tilbehør til mobiltelefoner, slik som hodetelefoner og høyttalere.  

Ansatte har ofte behov for å stenge bråk og støy ute i perioder av arbeidsdagen. Hos Teleoutlet finner du ny-ish og ubrukte hodetelefoner og ørepropper, mange av dem med støydemping.

Vi har også hodetelefoner med mikrofon, noe som er praktisk for deg som må ta samtaler med kunder fra pulten.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert