Å kjøpe brukt mobiltelefon - er det trygt?

Å kjøpe brukt mobiltelefon - er det trygt?

 

Du tenker kanskje at det er risikabelt å kjøpe en brukt mobiltelefon.
Hos TeleOutlet er vi opptatt av nettopp dette med at det skal være trygt og sikkert for deg som kjøper en brukt mobil.

Poenget er at du får en god mobiltelefon til en svært god pris.
Her kan du spare opptil flere tusen kroner.

Bruk pengene dine fornuftig - kjøp brukt!

Å kjøpe ny mobiltelefon kan minne litt om å kjøpe ny bil i den forstand at det er relativt dyrt og verdien reduseres fort. Derfor er det også som med bil lønnsomt å kjøpe brukt. Hos TeleOutlet får du kjøpt brukte mobiltelefoner i ulike kategorier. Velger du fra øverste kategori får du en tilnærmet splitter ny mobil. Vi selger våre telefoner med 2 års garanti, og de er også testet av teknikere. 

Hva betyr “Brukt - som ny”?

Hos TeleOutlet kan du kjøpe brukte mobiltelefoner i ulike kategorier. Dersom du kjøper en mobiltelefon i kategorien “Brukt - som ny”, betyr det at mobiltelefonen i realiteten er splitter ny, det er bare forseglingen som har blitt brutt. Du får 2 års garanti og 14 dagers angrerett. Velger du å kjøpe en mobiltelefon i denne kategorien gjør du et meget godt kjøp. Du kjøper rett og slett en ny mobil til en mye rimeligere pris enn normalt. Vi selger brukte telefoner i denne kategorien fra flere ulike produsenter: Apple, Samsung, Huawei, CAT, Doro, XIaomi, Nokia og Sony. Mobiltelefoner som klassifiseres “Brukt - som ny” gir deg akkurat de samme betingelsene som om du skulle kjøpe en ny mobil - bare mye billigere!  

“Brukt - svært god stand”

Mobiltelefonene som selges i denne kategorien er alle i svært god stand (såkalt A-grade). Disse telefonene er pent brukt, med minimal slitasje og kanskje med en liten ripe på bakdeksel eller display som er vanskelig å se med det blotte øye.  De er testet av tekniker og selges med 2 års garanti. Her gjør du et aldri så lite kupp. Mobilen er så og si like god som ny.

 “Brukt - meget god stand”

Mobiltelefonene i denne kategorien er i meget god stand (B-grade), Dette betyr at telefonene har litt slitasje med tanke på brukstid og det kan også forekomme noen få riper på bakdeksel eller display. Disse ripene er til gjengjeld lite synlig. Også i denne kategorien kjøper du en telefon som er testet av tekniker og som har 2 års garanti. I denne kategorien kan du kjøpe mobiltelefoner fra Apple, Huawei, Samsung, Sony og Nokia. Du får en god mobiltelefon til en god pris.  

Ble du interessert i å kjøpe en brukt mobiltelefon? Se vårt utvalg på nettsiden www.teleoutlet.no

 

 

 

 

 


Skriv en kommentar

NB. Kommentarer må bli godkjent før de blir publisert