Ny-ish og bittelitt brukte mobiler. Bra for lommeboka og bra for planeten.

Kjøp ny eller brukt mobil hos Teleoutlet

Teleoutlet selger ny-ish og bittelitt brukte mobiltelefoner. Teleoutlet er et brand fra den uavhengige mobilforhandleren One2cel AS. One2cel eies av Modino AS som er en av Norges største distributører av mobiltelefoner og tilbehør. Fordi vi har denne store distributøren i ryggen kan vi tilby meget gode kjøpsvilkår og en sikker brukthandel.

Kjøp brukt og sikkert - med garanti

TeleOutlet ønsker å ivareta dine rettigheter som kjøper. Dersom du kjøper en brukt mobiltelefon hos oss, gjør du en trygg handel. Alle våre brukte mobiltelefoner er testet av tekniker og du har alltid 2 års garanti i tillegg til 30 dager åpent kjøp. Som kjøper av brukt mobiltelefon hos TeleOutlet har du med andre ord normale kjøps- og reklamasjonsvilkår.

Sertifisert for trygg netthandel

TeleOutlet har som mål å beskytte våre kunder. For at du som kunde skal føle deg ekstra trygg når du handler hos oss har vi valgt å sertifisere oss med godkjenningsordningen til Virke e-handel - Trygg e-handel. Dette er en godkjenningsordning som krever at man for å bli sertifisert skal oppfylle og etterleve 12 spesifikke krav. Det er kun de butikkene som etterlever disse kravene som har rett til å bruke Trygg e-Handel-logoen. Trygg E-handel foretar kontrollkjøp hos sine medlemmer og kan inndra godkjenningen ved regelbrudd. I tillegg blir vår kredittverdighet sjekket jevnlig og Trygg E-handel har også et system for håndtering av kundeklager.

 TeleOutlet er sertifisert miljøfyrtårn.

I tillegg til å fokusere på trygg og sikker handel, tenker TeleOutlet også på miljøet. Vi er ikke i tvil om at bærekraft er viktig. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i virksomheten. Et Miljøfyrtårn oppfyller fastsatte miljøkriterier og gjennomfører tiltak for å sikre miljøvennlig drift. Miljøfyrtårn er den første nasjonale miljøsertifiseringen i Europa som er blitt anerkjent av EU. Dette er et bevis på at selskapet holder høy miljøstandard og kvalitet på linje med internasjonale merkeordninger (EMAS og ISO 14001).

Velg TeleOutlet når du skal kjøpe mobiltelefon

Vårt ønske er at Teleoutlet skal være det naturlige førstevalget ved kjøp av mobiltelefon. Dette fordi TeleOutlet har en filosofi vi mener er positiv både for våre kunder og samarbeidspartnere i tillegg til miljøet.  Ansatte og leverandører skal være stolte over at de bidrar til at Teleoutlet når sine mål når det gjelder miljøhensyn og sosialt ansvar. Og du som kjøper skal sitte igjen med en god følelse etter et kjøp, både fordi du har gjort en økonomisk god deal- i tillegg til en miljøvennlig deal. Les mer om våre produkter her: www.teleoutlet.no 


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Andre har også lest

Teleoutlet; Bra for lommeboka – bra for planeten
Teleoutlet er en nettbutikk for bittelitt brukte og så godt som nye mobiltelefoner. Hver eneste...
Les mer
Så god som ny mobil til jul!
En ny mobil står øverst på mange ønskelister, men en telefon er også en svært...
Les mer
Mobil til barna? Velg brukt og spar penger
– Som mange andre 11-åringer ønsket hun seg den nyeste modellen, men det synes ikke vi var nødvendig. Vi ville finne en mobil som var rimeligere og samtidig lære henne å kjøpe brukt, forteller Berge.
Les mer
Slik sparer du penger på innkjøp av nye telefoner til de ansatte
Det er mye penger å spare på å velge mobiltelefoner fra Teleoutlet. De er brukt...
Les mer
Å kjøpe brukt mobiltelefon - er det trygt?
Du tenker kanskje at det er risikabelt å kjøpe en brukt mobiltelefon. Hos TeleOutlet er vi...
Les mer
Tusenlapper å spare:
– Vi sparte flere tusenlapper, og da tok vi oss råd til å kjøpe en versjon med ekstra lagringsplass. Vi bestilte på lørdag, og allerede mandag hadde Emma en splitter ny mobil i hendene, sier han.
Les mer
Tips til bedre bilder
Mobilbilder De fleste er mest vant til å holde mobilen i en “stående” posisjon (Portrett)....
Les mer
iPhone 12 eller iPhone 13?
Apples iPhone 13 er ny i 2021, men iPhone 12 er fortsatt en glitrende telefon. Vi sammenlikner telefonmodellene.
Les mer
Vann i mobilen?
Mister du mobiltelefonen i vann, er det viktig at du gjør ting raskt for ha...
Les mer
Brukt mobil til barna? Moren til Agnes (11) deler sin erfaring
- Jeg kommer aldri til å kjøpe ny mobiltelefon til barna igjen, sier Guri Berge....
Les mer
IPhone 12 og 12mini
iPhone 12 har en nydelig ny design, full 5G-støtte, flotte kameraer og enda bedre ytelse.
Les mer
Hva er greia med brukt mobiltelefon?
Hva er greia med brukte telefoner?
Nye mobiltelefoner koster ganske mye penger i disse dager, og ikke alle kan bruke en formue på å skaffe seg drømme-telefonen. Det er her brukte telefoner kommer inn i bildet. Kjøper du brukt slår du også et slag for miljøet. Men er en brukte telefon virkelig det beste alternativet? Vi ser litt på valgmuligheter på brukte telefoner og hvordan du kjøper dem. Hvis du ønsker å spare penger, les videre! 
Les mer
Vi har testet og satt noen av våre bestselgere opp mot hverandre.
iPhone XS versus iPhone XS MAX og Samsung Galaxy S10 versus Galaxy S10+
Les mer
Vedlikehold av mobiltelefonen
Smarttelefon har blitt en viktig del av hverdagen. Telefonen er så viktig at en dag...
Les mer