Kjøp ny eller brukt mobil hos Teleoutlet

Teleoutlet selger ny-ish og bittelitt brukte mobiltelefoner. Teleoutlet er et brand fra den uavhengige mobilforhandleren One2cel AS. One2cel eies av Modino AS som er en av Norges største distributører av mobiltelefoner og tilbehør. Fordi vi har denne store distributøren i ryggen kan vi tilby meget gode kjøpsvilkår og en sikker brukthandel.

Kjøp brukt og sikkert - med garanti

TeleOutlet ønsker å ivareta dine rettigheter som kjøper. Dersom du kjøper en brukt mobiltelefon hos oss, gjør du en trygg handel. Alle våre brukte mobiltelefoner er testet av tekniker og du har alltid 2 års garanti i tillegg til 30 dager åpent kjøp. Som kjøper av brukt mobiltelefon hos TeleOutlet har du med andre ord normale kjøps- og reklamasjonsvilkår.

Sertifisert for trygg netthandel

TeleOutlet har som mål å beskytte våre kunder. For at du som kunde skal føle deg ekstra trygg når du handler hos oss har vi valgt å sertifisere oss med godkjenningsordningen til Virke e-handel - Trygg e-handel. Dette er en godkjenningsordning som krever at man for å bli sertifisert skal oppfylle og etterleve 12 spesifikke krav. Det er kun de butikkene som etterlever disse kravene som har rett til å bruke Trygg e-Handel-logoen. Trygg E-handel foretar kontrollkjøp hos sine medlemmer og kan inndra godkjenningen ved regelbrudd. I tillegg blir vår kredittverdighet sjekket jevnlig og Trygg E-handel har også et system for håndtering av kundeklager.

 TeleOutlet er sertifisert miljøfyrtårn.

I tillegg til å fokusere på trygg og sikker handel, tenker TeleOutlet også på miljøet. Vi er ikke i tvil om at bærekraft er viktig. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i virksomheten. Et Miljøfyrtårn oppfyller fastsatte miljøkriterier og gjennomfører tiltak for å sikre miljøvennlig drift. Miljøfyrtårn er den første nasjonale miljøsertifiseringen i Europa som er blitt anerkjent av EU. Dette er et bevis på at selskapet holder høy miljøstandard og kvalitet på linje med internasjonale merkeordninger (EMAS og ISO 14001).

Velg TeleOutlet når du skal kjøpe mobiltelefon

Vårt ønske er at Teleoutlet skal være det naturlige førstevalget ved kjøp av mobiltelefon. Dette fordi TeleOutlet har en filosofi vi mener er positiv både for våre kunder og samarbeidspartnere i tillegg til miljøet.  Ansatte og leverandører skal være stolte over at de bidrar til at Teleoutlet når sine mål når det gjelder miljøhensyn og sosialt ansvar. Og du som kjøper skal sitte igjen med en god følelse etter et kjøp, både fordi du har gjort en økonomisk god deal- i tillegg til en miljøvennlig deal. Les mer om våre produkter her: www.teleoutlet.no 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert