Om oss

Teleoutlet

Teleoutlet er et brand fra den uavhengige mobilforhandleren One2cel AS. One2cel startet sin virksomhet 1. juni 2010. Vi er sertifisert hos Trygg E-handel: https://www.tryggehandel.no/butikker/one2cel/

One2cel eies av Brightstar som er en av verdens største distributører av mobiltelefoner og tilbehør.
Les mer om Brightstar her: https://www.brightstar.com/

Spar penger hos oss!

Teleoutlet selger "som ny" mobiltelefoner og tilbehør. "Som ny" er et tilbud til de som ønsker å gjøre en ekstra god handel til reduserte pris! Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av produsent, mangle original emballasje og lignende.

Produkter som blir solgt som "som ny" er tidligere solgt gjennom One2cel sine samarbeidspartneres nettbutikker der kundene har returnert det de har bestilt. Selv om kundene blir oppfordret til å slette alt personlig innhold på sin returnerte mobiltelefon har telefonene blitt grundig kontrollert for privat innhold ved mottak hos oss og klargjort for videresalg.

Produktene har produsentgaranti og kjøp følger normale kjøpsvilkår med angrerett og reklamasjonsvillkår. Hos oss kan du føle deg trygg på at du aldri får dårligere vilkår enn det du krav på ved kjøp over internett. Vi vil ivareta dine lovpålagte rettigheter.

For at du som kunde skal føle deg ekstra trygg hos oss har vi valgt å sertifisere oss via Virke e-handel sin godkjenningsordning, Trygg e-handel. Trygg e-Handel er en godkjenningsordning som driftes av Virke e-Handel. Trygg e-Handel-godkjenning krever at vi oppfyller 12 krav som har som mål å beskytte våre kunder. Bare butikker som etterlever disse kravene har rett og plikt til å bruke Trygg e-Handel-logoen. Ved å peke på logoen ser du vår status i Trygg e-Handel. Trygg E-handel foretar kontrollkjøp og kan inndra godkjenningen ved regelbrudd. Vår kredittverdighet vil og kan bli sjekket daglig. Trygg E-handel har også et system for håndtering av kundeklager.

Teleoutlet er et miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU. Det er et bevis på at ordningen holder høy miljøstandard og kvalitet på linje med internasjonale merkeordninger (EMAS og ISO 14001). Ansatte i Teleoutlet skal være stolte over å jobbe i en bedrift som er fremtidsrettet og bevisst sitt miljø og sosiale ansvar. Du som kunde skal vite at vi tenker miljø i vår arbeidshverdag. Vi er ikke i tvil. Bærekraft lønner seg. Oslo kommune er en miljøhovedstad og vi ønsker å bidra til det.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i virksomheten. Et Miljøfyrtårn oppfyller fastsatte miljøkriterier og gjennomfører tiltak for å sikre miljøvennlig drift. Vi ønsker at våre kunder skal fremme Teleoutlet til å være førstevalget ved innkjøp av mobiltelefon som er like god som ny grunnet vårt fokus. Ansatte og leverandører skal være stolte over at de bidrar til at Teleoutlet når sine mål for miljø og sosialt ansvar.

Kundeservice

Åpningstider
Mandag - fredag kl 08:00 - 17:00
Lørdag, søndag, helligdager har vi stengt

Kundeservice
E-post: post@teleoutlet.no
Telefon: 23 21 01 10

Vi etterstreber å svare opp din henvendelse via telefon i åpningstiden innen 1 minutt.
Henvendelser via e-post svarer vi i løpet av samme dag eller senest neste virkedag.
Sender du oss en e-post etter stengetid fredag får du ikke svar før før mandag.
Dersom mandag da faller på en bevegelig helligdag får du ikke svar før neste normale virkedag.

***   ***   *** 

Selskapsinformasjon

Organisasjons nr: NO 995 683 326 MVA
Bankforbindelse: 1503.17.02671

Postadresse (benytt denne adressen ved returforsendelse)

Postboks 35 Alnabru 
N-0614 Oslo
Norway

Besøksadresse

Verkseier Furulunds vei 46
0668 OSLO