Ja! Vi elsker Apple-telefoner

Høy ytelse, moderne design, avanserte kamera og lav brukerterskel er bare noen grunner til at en stor andel norske forbrukere foretrekker Apple-telefoner fremfor andre mobiltelefoner.

Hva er så bra med Apple-telefoner?

Det er mange forklaringer på at Apple-telefoner er blitt så folkekjære. Blant annet gjør iOS-operativsystem som gjelder for iPhone, mobilen intuitiv og enkel i bruk. Det er enkelt å navigere seg rundt og den lave brukerterskelen gjør at Apple-telefonene kan brukes av de aller fleste uten problemer.

En annen årsak til iPhone-populariteten er at brukerne har et stort og bredt utvalg av godkjente apper via App Store, og dermed gode verktøy og funksjoner som gjør iPhone enda mer funksjonell.

Apple-telefonene er også kjent for å ha noen av de beste mobilkameraene og kommer med gode verktøy til redigering, organisering og deling av videoer og bilder.

For mange er også design viktig, og her var Apple allerede fra start ute med elegante og slanke mobiler som ligger godt i hånda og sklir enkelt ned i lommen - et utseende som har blitt normen for mobiltelefoner.

Brukt iPhone til rimelig pris

Ved lansering av nye iPhone-modeller, har det vært tilløp til bonanza hos forhandlere. En ny mobil av så god kvalitet som Apple-telefoner, vil nødvendigvis synes på prislappen, men når kvaliteten er god, holder den lengre. Så ved å kjøpe en nesten ny eller bittelitt brukt iPhone, får du en svært god mobil for pengene. Ved å velge brukt fremfor ny mobil, sparer du også kloden for unødvendige utslipp av klimagasser.

Vi har flere ulike brukte modeller av Apple iPhone, blant annet:

 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Mini
 • iPhone 13 Pro 
 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max

I tillegg har vi svært rimelige og brukte Apple-telefoner i modellene iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone XS med flere

Ny-ish iPhone uten abonnement

Kjøper du en bittelitt brukt Apple-telefon, får du deg en prisgunstig iPhone uten å behøve å binde deg til et abonnement over en viss tid. Uten bindingstid står du dermed fritt i å velge mobiloperatør og abonnementet som passer for deg og ditt bruk.

Trygt kjøp av brukte Apple-telefoner

Hos Teleoutlet har alle brukte mobiler blitt profesjonelt renovert og sjekket før de selges i nettbutikken vår. 

Vi følger de samme retningslinjene og lovverket som gjelder for kjøp av nye produkter. Kjøper du en brukt iPhone, har du 30 dager åpent kjøp og to års garanti. Med en leveringstid på 0-1 dag, trenger du heller ikke vente lenge på den nye og bittelitt brukte Apple-telefonen. 

Den første moderne smarttelefonen

Apple-telefonen iPhone 1 ble lansert i 2007 og kom på det norske markedet i 2008. Det var en mobiltelefon ingen hadde sett maken til, en smarttelefon der alt foregikk via en touchscreen, uten tastatur med kun én knapp for av og på. Det var svært innovativt….og veldig uvant. Det sies at Apple-gründer Steve Jobs som lanserte den aller første Apple-telefonen, hatet knapper og taster og ville at verden skulle få en mobil som var intuitiv i bruk.

Det tok ikke lang tid før Apple-telefoner var mobilen “alle” ville ha, og for mange er det fortsatt kun iPhone som gjelder selv om andre mobiler med tilsvarende løsninger har kommet på markedet.Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert