5 tips! Slik setter du på skjermbeskytter

Vær nøye når du setter på skjermbeskytteren på mobilen din! Her er 5 gode tips for montering av skjermbeskytter i glass for et best mulig resultat.

Følger du disse 5 generelle tipsene når du setter på skjermbeskytteren på mobilen din, får du en beskyttelse som forlenger levetiden til mobiltelefonen, en optimal brukeropplevelse og du slipper å beskytte deg over luftbobler og smuss mellom beskyttelsen og skjermen. 

1. Rengjør mobildisplayet grundig

Bruk en mikrofiberklut eller en ren, myk klut sammen med en skjermrenser eller isopropylalkohol for å fjerne fingeravtrykk, smuss og støv fra mobilskjermen. Sørg for at skjermen er helt tørr før du går videre.

NB! Hvis mobilen allerede har en beskyttelsesfilm eller en skjermbeskyttelse, må du fjerne den forsiktig før du rengjør.

2. Plassér skjermbeskyttelsen riktig

Legg skjermbeskyttelsen i glass forsiktig på mobilen og juster den forsiktig på mobildisplayet. Sørg for at hullene for høyttaleren, frontkameraet og eventuelle sensorer er riktig plassert. 

Det kan være lurt å gjøre dette i et støvfritt miljø for å minimere risikoen for støvpartikler som setter seg fast under beskyttelsen.

3. Fest skjermbeskyttelsen

Når skjermbeskyttelsen er riktig justert, trykker du forsiktig på midten av skjermen og lar limet feste seg gradvis. Unngå å trykke for hardt eller berøre limsiden av skjermbeskyttelsen.

Fjern eventuelle luftbobler: Bruk en rengjort mikrofiberklut og stryk forsiktig fra midten av skjermen og utover for å fjerne eventuelle luftbobler som kan ha dannet seg under påføringen. Gjenta om nødvendig til skjermbeskyttelsen er jevnt festet uten luftbobler.

4. Gjør en nøye kontroll

Etter at skjermbeskyttelsen er festet, bør du gå nøye over hele skjermen for å sikre at den er jevnt festet og uten eventuelle feil.

5. Følg spesifikke instruksjoner i bruksanvisningen

Det er viktig å merke seg at instruksjonene kan variere avhengig av skjermbeskyttelsesmerket og mobilen du har. Det anbefales derfor alltid å følge produsentens spesifikke instruksjoner som følger med skjermbeskyttelsen for å sikre riktig påføring.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert