Samsung mobiltelefoner – få mye for pengene!

Samsung mobiltelefoner kommer i mange varianter, med et utall funksjoner og i ulike prisklasser, så det skal mye til å ikke finne en modell som passer for akkurat deg. 

Mobiltelefonene fra Samsung er kjent for å ha god skjermkvalitet, svært gode og avanserte kameraer og raske operativsystem. Det er noen av grunnene til at Samsung er i toppen av listene over de mest populære mobilene.

Att Samsung skulle ende opp som en av verdens største produsenter av mobiltelefoner ved siden av Apple, har ikke vært en selvfølge. Eventyret begynte nemlig med noe helt annet.


Fra fisk og ris til Samsung mobiltelefoner
Samsung er ett av de største selskapene i verden, men visste du at Samsung ble grunnlagt allerede i 1938. Det startet med fisk og ris, så utvidet eierne med produksjon av tekstiler og kjemikalier. På slutten av 60-tallet begynte selskapet med elektronikk, og etter hvert ble  det sørkoreanske selskapet store på tv-er og datamaskiner. 


I 1988 kom Samsungs aller første mobiltelefon på markedet, og i 2009 lanseres den første modellen i serien Samsung Galaxy. 

Samsung er blitt en gigant innen mobil og tv, og selskapet har blant annet satset på høyteknologi med avanserte skjermer, SSD-lagring og kunstig intelligens.

Samsung Galaxy vs. Apple iPhone

Apple har iPhone. Samsung har Galaxy. Disse smarttelefonene er de mest solgte i Norge av god grunn, men hva skiller Samsung Galaxy mobiltelefoner fra Apple iPhone mobiltelefoner?

Den store forskjellen er operativsystemet. Apple har utviklet iOS som kun brukes i iPhone og iPad-enheter. Samsung mobiltelefoner benytter Android som er et såkalt open source utviklet av Google. Det gir deg flere valg og mer fleksibilitet i tilpasning av mobilen din.

Samsung Galaxy mobiltelefoner kommer i et bredere utvalg enn fra Apple, og du kan velge blant flere Samsung-modeller når det kommer til pris og funksjoner.

Brukt mobil fra Samsung

Samsung har en rekke serier som igjen har flere modeller. Her er noen av seriene innen Samsung Galaxy-universet: 

  • Samsung Galaxy A
  • Samsung Galaxy Note 
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S22
  • Samsung Galaxy X
  • Samsung Galaxy Z Fold og Flip

Hos Teleoutlet kan du finne en bittelitt brukt Samsung mobiltelefon, så god som ny og til en svært rimelig pris. Ved å velge brukt mobiltelefon fremfor å kjøpe ny, sparer du ikke bare penger, men også miljøet for unødvendig påfyll av klimagasser.

Alle mobiltelefoner fra Teleoutlet er renset og sjekket på profesjonelt vis før vi legger dem ut i nettbutikken vår.

Samsung uten abonnement

Ved å velge en brukt Galaxy-mobil, får du deg en ny-ish og rimelig Samsung uten abonnement. Det betyr at du står fritt i å velge telefonoperatør og du slipper avtaler med bindingstid. I tillegg kan videreføre eget- eller velge det abonnementet som passer deg best.

Brukt mobil med garanti og åpent kjøp

Som forbruker skal du føle deg trygg ved kjøp av brukt mobiltelefon hos Teleoutlet, uansett merke og modell. Vi er har sertifiseringen Trygg E-handel, og Teleoutlet følger akkurat de samme retningslinjene og lovverket som gjelder ved kjøp av ny mobiltelefon. Når du handler en brukt Samsung mobiltelefon hos oss, har du automatisk to års garanti og 30 dager åpent kjøp

Det skal være enkelt å kjøpe mobil hos Teleoutlet. Vi har enkle betalingsløsninger og du kan benytte både Klarna og Vipps. Og med en leveringstid på 0-1 dag, trenger du ikke vente lenge på din ny-ish og litt brukte mobiltelefon.

 

3 kommentarer

Hchchc

Hchchc

Mer for pengene

Hchchc

Hchchc

Billige tlf

Harry Nylund

Harry Nylund

Pris på Samsung Galaxy S 22 må være i samsvar med iPhone 11 som koster 5500
mvh. Harry Nylund.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert