Selg din brukte mobil med Teleoutlet innbytte

Har du lyst til å selge din brukte mobiltelefon? I Teleoutlet har vi ordningen med innbytte av mobil som bidrar til et enkelt og trygt salg.

Du, og/eller andre i familien, har mest sannsynlig kjøpt ny mobiltelefon i løpet av de par siste årene. Og den gamle mobilen har kanskje blitt liggende i en skuff. Glemt og unyttig.

Men det trenger ikke være sånn. Med Teleoutlet innbytte kan du få en verdivurdering av din gamle mobil, uansett merke, modell og tilstand. Og det gjør ikke noe om skjermen er knust eller mobilen har riper eller andre typer småskader. 

Om du synes verdivurderingen vår er ok, kan du selge mobilen til oss, og vi sørger for at den får en ny eier.

Artikkelen fortsetter etter bilde: 

Lønnsomt med mobil innbytte

Økonomisk kan det være en del å tjene på innbytte av din brukte mobil, alt etter hvor gammel mobiltelefonen er, hvilken modell og tilstanden på den brukte mobilen. 

Med de ekstra pengene tilbake etter innbytte av mobil, vil ikke innhugget i lommeboken bli så stort når du kjøper din nye mobil, eller kanskje en ny-ish og bittelitt brukte mobiltelefon fra de nyeste modellene fra Apple, Samsung og andre kjente merker i Teleoutlets nettbutikk. 

Slik foregår innbytte av mobil hos Teleoutlet

Innbytte av mobiltelefonen din gjør du enkelt og trygt hos Teleoutlet, og du trenger ikke oppsøke noen butikk for å gjøre innbyttet. Slik gjør du det, lett som en plett:

  1. Legg inn informasjon om modell, tilstand og tilbehør i appen, og vi gir deg et pristilbud på den brukte mobilen. Synes du tilbudet er ok, kjøper vi mobilen din.
  2. Print ut en gratis fraktlapp, eller be om et retursett uten ekstra kostnad. Mobiltelefonen pakkes på en sikker måte og leveres til nærmeste Post i butikk.
  3. Når vi i Teleoutlet får inn mobilen din, gjør vi en inspeksjon av den og gjennomfører deretter utbetaling til din konto. 

Derfor bør du bruke Teleoutlets innbytteordning

Innbytte gjennom en profesjonell aktør er generelt en mye enklere og raskere prosess enn å selge telefonen på egen hånd. Du trenger ikke å lage annonser, svare på spørsmål fra potensielle kjøpere eller håndtere forhandlinger. Innbytteprosessen er enkel og smidig, og du får en prisvurdering raskt. Med andre ord: Null stress!

Tryggere med innbytte

Hos Teleoutlet gjennomfører teknikere grundige kontroller, reparasjoner om det trengs og klargjør din brukte mobiltelefon for sin nye eier. Og hvis du er bekymret for at mobilen kan inneholde personlige data og informasjon du ikke vil ha på avveie, kan du bare slappe av. Alle eksisterende data blir helt slettet, og vi bruker Blancco for trygg og sikker databortfall. 

Enklere salgsprosess for deg

Når du selger telefonen på egen hånd, kan du være uheldig og bli utsatt for svindel eller uærlige kjøpere. Profesjonelle innbytteaktører som Teleoutlet gjør salget trygt og pålitelig.

Du trenger ikke å dele personlige opplysninger med ukjente kjøpere, og du kan være sikker på at dine data blir håndtert på en ansvarlig måte.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert