Gjør unna julegavene på Black Friday

00
:
00
:
00
:
00

Dato for Black Friday 2023

Årets Black Friday er 24. november.

 

10 % på alle mobiler

20% på utvalgt tilbehør *

(*rabatten gjelder ikke: radio, airpods, høyttalere , headset & vesker ) 

 

Gjør deg klar for årets Black Friday. Dette er dagen med fantastiske tilbud og sjansen til å være tidlig ute med årets julepresanger, og det til en svært rimelig pris. Men det gjelder å følge med og være forberedt på årets store salg. Jo nærmere vi kommer Black Friday, desto flere supertilbud vil bli å finne hos Teleoutlet. Du kan glede deg til å gjøre knallkjøp på de nyeste og mest populære mobiltelefonene fra blant annet Apple og Samsung. Eller hva med høyttalere eller hodesett fra kjente merkevarer?  

Mobiltelefoner!

Tilbehør!

Profesjonelt renovert

All of our products are made in the London, UK.

30 dager åpent kjøp

The people love our pottery and we love them :)

2 års garanti

Each piece is truly unique and one of a kind.

Lynrask levering

Domestic shipping is free when you spend over $50.

Hvorfor heter det Black Friday?

Som mye annet, kommer også den store årlige handledagen fra USA. Black Friday markerer starten på julehandelen og finner sted fredagen etter feiringen av Thanksgiving. Det betyr at dagen faller på en dato i slutten av november hvert år.

Opprinnelsen til Black Friday er det mange historier og teorier rundt, men en hendelse i den amerikanske storbyen Philadelpia på 1960-tallet kan ha vært grunnen til at denne fredagen fikk benevnelsen Black Friday. Det var et kaos i byens handlestrøk, og dette kaoset utviklet seg til plyndring. Det ble altså en svart dag for både butikker og kunder, men heldigvis er det andre assosiasjoner til Black Friday i dag.

I 2010 ble Black Friday introdusert i Norge, og dagen har etter hvert blitt en svært viktig handelsdag. En undersøkelse utført av SIFO i 2018, viste at over en tredjedel av oss gjør innkjøp denne fredagen. Svært mange kjøp var planlagt i forveien, og rundt 30 prosent var tenkt som julegaver. (Kilde: Store Norske Leksikon)