Planlegg de beste kjøpene i Black Week!

00
:
00
:
00
:
00

Når er Black Week 2022?

Årets Black Week hos Teleoutlet starter fredag 18. november og har sin siste dag onsdag 23 november

iPhone 11 Pro og iPhone 11 pro Max med Herman Kardon Onyx Studio 4 trådløs høyttaler!

Er du klar for årets Black Week? I over en uke kan du slå til på fantastiske tilbud og da har du sjansen til å være tidlig ute med årets julepresanger til en svært rimelig pris. Men det gjelder å følge med og være forberedt på årets store salg. Jo nærmere vi kommer Black Week og Black Friday, desto flere supertilbud vil bli å finne hos Teleoutlet. Her gjelder det å planlegge og være klar for å sikre seg de beste kjøpene, blant annet på nyeste og mest populære mobiltelefonene fra Apple og Samsung. Eller hva med høyttalere eller hodesett fra kjente merkevarer?

Hvorfor heter det Black Friday og Black Week?

Black Friday som handelsdag, startet i USA. Den markerer starten på julehandelen og foregår første fredag etter feiringen av Thanksgiving, altså i slutten av november hvert år. Etter hvert har salgsdagen blitt utvidet, og nå arrangeres både Black Week, Black Weekend og Cyber Monday.

Det er mange historier og meninger rundt opprinnelsen til Black Friday, men en hendelse i den amerikanske storbyen Philadelpia på 1960-tallet kan ha vært grunnen til at denne fredagen fikk benevnelsen Black Friday. Det var et kaos i byens handlestrøk, og dette kaoset utviklet seg til plyndring. Det ble altså en svart dag for både butikker og kunder, men heldigvis er det andre assosiasjoner til Black Friday i dag.

I 2010 ble Black Friday introdusert i Norge, og dagen har etter hvert blitt en svært viktig handelsdag. Trodde du at dette er dagen for sprø impulskjøp? En undersøkelse utført av Statens institutt for forbruksforskning (SIFO) i 2018, viser at over en tredjedel av oss gjør innkjøp på Black Friday og en stor andel av kjøpene er er planlagt på forhånd. Undersøkelsen viste også at rundt 30 prosent av kjøpene var tiltenkt som julegaver. (Kilde: Store Norske Leksikon)