Vi har testet og satt noen av våre bestselgere opp mot hverandre.

SamsungGalaxy S10 versus Samsung Galaxy S10+ 

Supermodeller fra Samsung

Dette er telefoner av topp kvalitet og ypperste klasse fra Samsung. Galaxy S10 og Galaxy S10+ har begge stor Infinity-skjerm som automatisk tilpasser seg lysforholdene rundt deg. Skjermen er uten forstyrrende elementer som taster eller knapper. Selv om både batteri og skjerm er større enn Galaxy Note 9 er telefonen lettere i vekt og smidigere å holde i hånden.

Ellers er det mulighet for trådløs lading og batterideling med for eksempel smartklokke eller en annen mobiltelefon. Disse modellene har begge trippelkamera med vidvinkel på opptil 123 grader som gjør at du får mer med på bildene enn før. Dette kameraet tilpasser seg også svært godt ulike lysforhold. Her får du bilder og film av topp kvalitet! 

Galaxy S10 og Galaxy S10+ har i tillegg høyere grad av sikkerhet enn tidligere modeller. Med en ny fingeravtrykkleser som benytter ultralyd plassert i skjermen er innholdet ditt bedre sikret enn noen gang. Fingeravtrykket ditt kan også leses av selv om finger eller skjerm er våt eller skitten.

  • Stor skjerm - perfekt for film
  • Trådløs lading
  • Mulighet for batterideling
  • Trippelkamera av meget god kvalitet
  • Svært høy grad av sikkerhet

Hva er så forskjellen mellom  S10 og S10+

Både S10 og S10+ er i en klasse for seg i Samsung-familien - både når det gjelder design og funksjonalitet. Forskjellen mellom de to er at S10+ har noe større skjerm og høyere batterikapasitet enn S10. Ønsker du en telefon av ypperste kvalitet til en god pris er Samsung Galaxy S10 virkelig å anbefale.

iPhone XS versus iPhone XS Max

iphone XS = alt du elsker med en iPhone

iPhone XS er etterfølgeren til iPhone X og den har nøyaktig samme skjermstørrelse og mål. Selv om skjermen er på hele 5,8 tommer føles den smidig og tar ikke så stor plass - mye takket være de smale rammene. Med den kraftige A12-chipen kan denne modellen tilby økt ytelse og batteritid. IPhone XS skal tåle inntil 13 timer internettsurfing og holder også cirka 30 minutter lenger enn iPhone X under aktiv bruk. I tillegg til et banebrytende dobbelt kamerasystem og enda raskere Face ID er iPhone Xs akkurat det du elsker med iPhone.

Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone XS har svært god fargegjengivelse.

Et dobbelt 12 MP-kamera med dobbelt så rask sensor gjør at man kan ta bilder av super kvalitet. Blant annet kan du justere dybde-skarpheten etter at bilder er tatt og en ny sensor gjør det mulig å gi mer nøyaktig bilde- og fargegjengivels.

Med ytterligere forbedret Face ID har det blitt enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Denne løsningen gjør at du kan låse opp telefonen, logge deg på apper og betale for kjøp kun med et lite blikk. Dette er en av de sikreste og raskeste Face ID på på en smart-telefon.

  • A12-brikke gir økt ytelse
  • Dobbelt kamerasystem
  • Raskere Face ID
  • Super fargegjengivelse

Hva er forskjellen mellom iPhone XS og iPhone XS Max?
Det som skiller iPhone XS og iPhone XS Max er størrelse på skjerm og batterikapasitet. iPhone XS Max har alt det iPhone XS har, men i tillegg briljerer XS Max med en skjerm på på hele 6,5 tommer - den største skjermen på en iPhone noensinne! Men sammenlignet med de andre Plus-modellene virker modellen allikevel smidigere takket være smalere kanter. 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert